Skip to content

Services

Complete ondersteuning

Met ons uitgebreide dienstenaanbod kunt u zich volledig richten op het interventieproces, zonder enige zorgen.

Productdistributie en levering

Bij ons kunt u innovatieve hightech medische producten inkopen, gericht op de cardiovasculaire en endovasculaire disciplines.

Klinische ondersteuning

Ons verkoopteam is bevoegd om te assisteren in de OK, Cathlab of Angiolab tijdens elke procedure met een van onze producten. Hun kennis van Anatomie en Fysiologie is uitgebreid. Dit geldt ook voor hun kennis van klinische procedures, alternatieve oplossingen en concurrerende producten.

Het merendeel van onze teamleden heeft meer dan 10 jaar ervaring in ons vakgebied.

Tijdens Klinische Ondersteuning heeft elk teamlid zijn eigen….

Opleiding en Training

Bij ons staat het opleiden van al onze klanten centraal, en betaalt zich telkens ruimschoots uit. Artsen ervaren de meerwaarde dat niet alleen zijzelf, maar ook hun team van verpleegkundigen en technici volledig wordt getraind in het gebruik van onze hoogwaardige producten.

Op locatie in een ziekenhuis organiseren wij twee keer per jaar trainingsessies voor artsen die nog niet eerder met onze innovatieve producten hebben gewerkt. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) en levert CME-punten op.

Verpleegkundigen en technici spelen een belangrijke rol in het succes van klinische procedures. Daarom bieden wij klinische cursussen aan, ontworpen om het personeel van artsen grondig op te leiden in het gebruik van onze producten, waarbij alle kenmerken en voordelen uitgebreid aan bod komen.

Samen streven we naar optimale kwaliteit en deskundigheid!

24/7 Service

Wij stemmen onze klantenservice-activiteiten af op de markt.
Dit omvat producttraining, praktijktraining in verschillende trainingscentra en training ter plaatse.
 
TD Medical is 24/7 beschikbaar voor ondersteuning en productlevering.